Askisi.Net
  Giriş or Kayıt Ol AnaSayfa Uye Girisi E-kart Siirler UyeResimleri AskHikayeleri ArkadaslikClubu Sohbet  
Seçenekler










 
Askisi.Net Uyeler Bölümü






 
Askisi.Net Linkler Bölümü






 
Askisi.Net Online Olanlar
Üyelik:
Son Üye: tutku
Bugün: 0
Dün: 0
Toplam: 2970

Ziyaretçi: 29
Üye: 0
Toplam: 29
 
Askisi.Net Online Sohbet
Messenger ©
Baglanmayi Bekliyor...
 
[ Ana Sayfa ]   [ Hikaye Gönder ]   [ Bütün Hikayeler ]   [ Arama Sayfası ]   [ En İyiler ]   [ Rasgele Hikaye ]

Gönderen :
   Ask_Melegi
Okunma Sayısı :
   852
Puanlama :
   Oy Kullanılmadı
Hikayeye Puan Verin
  1 Puan
  2 Puan
  3 Puan
  4 Puan
  5 Puan
  6 Puan
  7 Puan
  8 Puan
  9 Puan
  10 Puan
Sensizlige Son Sarki
Hic inanmamistim askim, hem de hicbir zaman inanmamistim. beni kendime dusman edip kalbimin bir yarsini sokup alip gidecegine... benden baska herkes biliyordu oysa, senin gunun birinde beni yari yolda birakip gidecegini. su kahrolasi dunyada bir ben vardim zaten sana inanan, guvenen, seven ve her zaman her sartta destek olan. ama sen sana inanmayanlari hakli cikardin ve beni terk ettin.

Seninle birlikte kurdugum dunyayi yerle bir edip gitmene ne sebep oldu bilmiyorum. ben yalnizca sana asık degildim sen benim en iyi dostumdun. neler yapacaksam danisirdik birbirimize, hayatimizi paylasirdik. aglamaktan korkmazdim. biliyordum ki agladigimda sen yanimda olup goz yaslarimi silerdin. artik aglamiyorum bile. seninle ilgili her hatira acitiyor yuregimi. gecen gun markette senin o cok sevdigin aci biberlerden alacaktim . birden aklima geldin ve ben bogulacagimi sandim. tikandim. nefes alamadim. aglayamadim. patates boregi yemiyorum. ebru gundes?i dinlemiyorum. butun resimlerimizi kaldirdim. kimsenin senin hakkinda konusmasina izin vermiyorum. ve gunde bir paket sigara iciyorum. hayatta en nefret ettigin seyi yapiyorum yani. artik uzun yillar yasamanin pek anlami yok oyle degil mi?ne icin yasayacagim ki!

Seninle birlikte hayallerimi de kaybettim ben.tek katli bahceli ve bahcesinde kopekleri olan bir evim olmayacak artik. domates, biber, sebze yetistirmeyi de ogrenemeyecegim. salonumuzun tavanini balikci agiyla susleyemeyecegiz.sana surpriz yapacaktim,yatak odamizin duvarlarini sana yazdigim ask mektuplariyla ve en guzel fotograflarimizla susleyecektim. butun hayallerime evime cocuklarimiza, mutlu gelecegimize emin oldugum gelecegimize veda etmek kolay mi olacak saniyorsun. seni aramiyorum diye, bu kez pesinden gelmedim diye unuttugumu zannetme. her zamankinden daha cok seviyorum seni. su an su saniye ugrunda olebilecek kadar cok seviyorum. ofkem de askimda dinmek bilmiyor.

Senden sonra ben nasil yasarim bilmiyorum, ama senin hep mutlu olmani isterim. birlikte gecirdigimiz yillar icinde seninle yasadigim her an ozeldi, her ani doyasiya yasadim. beni cok mutlu ettin. zaman icinde kizginligim gecince seni hep o guzel gunlerimizdeki hatiralarla anacagim. yillar sonra ben eger aklina gelirsem bil ki pencerenin onunde en sevdigin sarkiyi mirildaniyorumdur yildizlara ?dun aksam yine benim yollarima bakmissin...?

[ Yorum Ekle | Arkadaşınıza Gönderin Arkadaşınıza Gönderin | Yazdır Yazdır ]

2004 Askisi.Net ©


Sayfa Üretimi: 0.05 Saniye

:: Askisi.Net 2004© ::