Askisi.Net
  Giriş or Kayıt Ol AnaSayfa Uye Girisi E-kart Siirler UyeResimleri AskHikayeleri ArkadaslikClubu Sohbet  
Seçenekler










 
Askisi.Net Uyeler Bölümü






 
Askisi.Net Linkler Bölümü






 
Askisi.Net Online Olanlar
Üyelik:
Son Üye: tutku
Bugün: 0
Dün: 0
Toplam: 2970

Ziyaretçi: 71
Üye: 0
Toplam: 71
 
Askisi.Net Online Sohbet
Messenger ©
Baglanmayi Bekliyor...
 
[ Ana Sayfa ]   [ Hikaye Gönder ]   [ Bütün Hikayeler ]   [ Arama Sayfası ]   [ En İyiler ]   [ Rasgele Hikaye ]

Gönderen :
   Ask_Melegi
Okunma Sayısı :
   858
Puanlama :
   Oy Kullanılmadı
Hikayeye Puan Verin
  1 Puan
  2 Puan
  3 Puan
  4 Puan
  5 Puan
  6 Puan
  7 Puan
  8 Puan
  9 Puan
  10 Puan
Hoscakal...
Ben veda etmeyi pek beceremem. duygularimi da pek aciga vuramam zaten, hele bu veda cok daha zor geliyor. aslinda hic boyle bir son gorusmeye gerek yoktu. ama insanin kani durmuyor iste., ne varsa bu son anlarda.?

Senden hatirlamani bile istemiyorum., sadece temizligi ve safligi yasatalim bu aski kalbimizin bir kuytu kosesinde!...

Ne guzel baslamisti. ıkimizde genctik deli doluyduk, coskunlugumuzun son safhasinda kanimizin kaynadigi bir anda gorduk birbirimizi, sevdalandik.

Geceler boyu uykusuz kaldik birbirimizi dusunmekten, en guzel heyecanlari, en guzel bakislari yasadik. hemen aski yasadik, zamani durdurup utanclari ve sitemleri yasadik. kavgalarin en guzellerini de biz yaptik. cunku barismakta ayri bir zevk veriyordu bize.

Sevdik, sevildik, doruguna vardik kutsal duygularin.ask yeminleri ettik tutamayacagimizi bile bile. gunlerce aylarca yalniz ikimiz varmis gibi yasadik. ne alayli bakan gozlere, ne karsi cikan buyuklere, ne de dost sozune aldandik. kendi atesimizde yandik, en onemlisi bir birimizi anladik.

Romantik sarkilari serin aksam ustuleri yasadik seninle. en guzel cicekleri verdin bana. ruyalarda bile hep ikimiz vardik. gercek aski tattik bunu sende biliyorsun.

Oyleyse hep ayni duygularla kalmali degil mi? biz birlikte olmasak da... guzel baslayan cok guzel yasanan bu aski ayni temiz duygularla bitirmeliyiz. simdi de ayriligin en guzelini en acisini yine biz yasiyoruz...

Ne dersin bu da allah?in bir lutfu degil mi bize? lutfen aglama.

Neden benimkilerle yarisiyor goz yaslarin? sen benim guclu kocaman sevgilim degil misin? guclusundur sen... seni hep boyle hatirlamak istiyorum, haydi sil gozyaslarini. hava da kararmak uzere, zaman bize hep acimasizdi zaten. yine oyle cabuk olmamizi istiyor herhalde.

Sana bir sey soylemek istiyorum. mavi gomlegin sana cok yakisiyor bir daha kiz tavlamaya niyetlenirsen bu sozlerim aklinda bulunsun. bir de kucuk bir istek arkana donup bakma tamam mi her sey burada bitsin, hosca kal...

[ Yorum Ekle | Arkadaşınıza Gönderin Arkadaşınıza Gönderin | Yazdır Yazdır ]

2004 Askisi.Net ©


Sayfa Üretimi: 0.04 Saniye

:: Askisi.Net 2004© ::